Om oss

Vi är ett varumärke som kommer från den naturliga världen. Nu är det dags att skapa en revolutionär känsla. Vår ambition är att positionera oss som ett företag som är synonymt med kvalitet och en unik servicestandard.

Vi brinner för vad vi gör och vi älskar det! Vårt intresse för skönhetsindustrin är genomgripande för hela teamet runt Coolhair. Vi brinner för att erbjuda de bästa produkterna som påverkar dig. Tja, vård är nära kopplade till hårprodukter, och vi har många av dem. Våra olika lösningar, produkter och dofter testas och testas i många länder. Vi är ett företag med en känsla av bra kundservice, liksom mycket serviceinriktade.

Vårt mål

Vår viktigaste vision är att bli bland ledarna inom hårproduktbranschen i världen. Vi har en riktad affärsstrategi som kommer att hålla händerna på de produkter vi erbjuder. Vi investerar inte bara i produkter, utan vi investerar i kvalitet och punktlighet. Det måste vara enkelt, men också trovärdigt, och därför handlar det inte om att kunden bara måste gå in på sidan, men kunden måste ha rätt produkt och naturligtvis till rätt pris.

Vår historia

Det som började som en liten fysisk butik och har nu vuxit till en webbshop som erbjuder mer än 3500 produkter från internationella varumärken.  WebShop grundades efter att kunder från både hem och utomlands frågade oss om vi var tvungna att skicka produkterna till dem. Med en portfölj på flera hundra olika produkter är Coolhair Idag de största.

Branschens ledare

Som en av Europas ledande onlinessidor i förhållande till hårprodukter, såväl som skönhetsprodukter, är Coolhair en faktor på marknaden. Om du behöver de ledande hår- och vårdprodukterna har vi dem. Om du behöver de bästa doftande produkterna erbjuder vi dem. Om du behöver produkter för tjockt hår, tunt hår, lockar eller det vanliga håret, är de alla att hitta.

Vår vision

Med en portfölj på flera hundra olika produkter är Coolhair Idag tjänar många människor många människor varje dag, och vi är definitivt stolta över det. Produkterna är försäkrade och testade kvalitet, så att våra kunder uppfyller det som faktiskt finns på olika hår-otydliga produkter.

Vi är specialister inom vårt ämne

Vi arbetar ständigt med i samarbete med våra specialister och partners för att utöka vår katalog över dessa vardagliga produkter. Vi tittar ständigt på branschens utveckling så att vi inte faller bakom, för det finns mycket utveckling i denna bransch.

Samarbeta med oss!

Vi är ett team som är specialiserat på skönhetsindustrin och därför är vår professionalism bred. Våra specialister känner till branschen och har en genomgripande kunskap om produkterna inom hår-beauty-industrin samt kunskap om marknadsföring och service. Skriv till oss för mer info.